Валери сложи рога на Николета




Валери сложи рога на Николета
Валери Божинов, който показа на цяла България колко много обича сегашната си половинка Николета Лозанова, решил все пак да не изневерява на плейбойския си характер. Желаният от много дами симпатяга сложил рога на своята любима с цицореста италианка.

Футболистът използвал отсъствието на плеймейтката, за да се отдаде на страстни секс игрички с надарено младо момиче, което работело като сервитьорка в заведение в Парма.
Наши сънародници, живеещи на Ботуша, докладват, че двамата са станали център на внимание, тъй като флиртували публично. След това играта загрубяла и надарената дама се шмугнала в леглото на футболния нападател. Но за негово съжаление, официалната му половинка Николета Лозанова разбрала за изневярата и дори зарязала ритнитопковеца за една седмица. После двамата имали сериозен разговор помежду си и решили да се съберат.
Най-вероятно Божинов е развързал отново кесията си, за да умилостиви наранената Ники и е направил всичко по силите си, за да си я върне обратно.
Тъжната истина за Лозанова е такава, че не може да има доверие на Валери. Той за пореден път показа, че не може да бъде дълго време с една жена и има нужда от разнообразие. Но май и самата Николета прилича на любовника си в това отношение…

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар