Гала била спец по мъжката потентност




Гала била спец по мъжката потентност
Водещата на „На кафе” Гала демонстрира завидни познания в областта на мъжкото здраве и най-вече в онази част, която се намира в пряка връзка с половите възможности на мъжкарите.
По правило, сутрешното предаване на блондинката започна с гостуване на д-р Мария Папазова. Двете дами тъкмо бяха вникнали в същността на това как да се съчетават храните за здраве и дълголетие, когато към тях се присъедини един стар, но позабравен познайник на Гала. Пейо, този път без колело и чанта с писма, нахлу в студиото с цял куп въпроси, свързани със здравето на мъжа.
Изземвайки функциите на гостенката си, Гала се вживя в ролята на специалист в областта на мъжката потентност и започна да изброява една подир друга все храни, които оказват положително въздействие върху способностите на мъжете в интимен план.

По-голямата част от интерпретациите бяха насочени в посока на това, че водещата добре си е научила урока с храните за полова мощ, щом си е хванала толкова по-млад мъж и щом успява да задоволява сексуалните му капризи, въпреки напредването на възрастта си.Зевзеци веднага си намериха тема за забавление, като малко след края на самото предаване в интернет пространството можеха да бъдат прочетени безброй коментари за това какво знае и какво умее Гала в чисто сексуално отношение.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар