Стефан Илчев, ти хетеро ли си, би или гей?




Певецът, който толкова добре имитира Лили Иванова, а освен това пее не лошо и други свои самостоятелни парчета, винаги е предизвиквал дискусии относно сексуалната си ориентация. Не че има някакво значение, но хората обичат да говорят за това кой с кой и как си ляга.
 А колкото до Стефан Илчев, приказките за него са породени от това, че той е едновременно потаен и талантлив. Личният му живот е пълна мистерия. Може би поради това за кревтните му истории се пускат какви ли не интерпретации. Има периоди, в които Илчев е твърдо хетеро, дори излизал с някаква танцьорка. В други случаи е забъркан в тройка с още една известна певица и готин мъж като добавка. И не на последно място името му се спряга заедно с това на Азис и най-вече като негово евентуално гадже. Ей такива небивалици циркулират из публичното пространство по адрес на иначе симпатичния и талантлив изпълнител.
И ако за някои е много важно каква точно е сексуалната му ориентация, ние по-скоро се интересуваме от музикалното развитие на Илчев.
И ако за някои е много важно каква точно е сексуалната му ориентация, ние по-скоро се интересуваме от музикалното развитие на Илчев. Преди време той записа песен с Емилия, скоро се чу че щял да става ментор на Галена – изобщо цялата тази чалга ориентация е малко странна за изпълнител от неговия клас. Но, в крайна сметка това, както и другото дали е гай, би или хетеро е лично негов избор, и ние нямаме право да го осъждаме затова.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар