Саманта е девствена, вервайте ми!




Саманта куфее по дискотеки
Саманта куфее по дискотеки; Снимка: Hotarena.net

17-годишната девственица Саманта е бременна в четвъртия месец, но това не й пречи да купонясва с бебе в утробата

Толкова парадокси, събрани само в едно заглавие. Факт е, че фолк фурията Саманта, която се пишеше за по-девствена от Дева Мария, забременя. На всичкото отгоре бе забелязана да куфее цяла нощ в местна дискотека, пише сайтът Hotarena.net. 17-годишната Саманта е бременна в четвъртия месец, но това не й пречи да купонясва с бебе в утробата.
Припомняме, че певицата стана известна именно с имиджа си на скромно момиче, което през живота си не е лягало с мъж. Саманта се тръшкаше пред медиите да ги убеждава колко е непокварена, което в днешно време си е чудо за 17-годишните.
Девствената певачка обаче мигом наду корема – сякаш от небето дойде непорочното зачатие на фурията.
Това не е първата скандална изцепка на Саманта. Хлапачката на фолка определено знае как да привлича внимание. Преди да забременее, тя редовно се разголваше пред медиите, демонстрираше сексапил и еротика, и в същото време – непорочност.
Саманта е девствена, вервайте ми!
Саманта е девствена, вервайте ми!
Дискотечните й подвизи обаче тотално възмутиха феновете й. „Уж беше девствена, сега изведнъж забременя, че и по дискотеки ходи”.
Майките по форумите пък буквално я линчуваха, като пример за това какъв родител НЕ трябва да бъдеш. „Бременна в четвъртия месец, а тръгнала да си вее онази работа по дискотеките с разни мъже”, противят се консервативните мами.
Саманта още не е коментирала в медиите „непорочното си зачатие”, но се предполага, че таткото е мъжът, който я е прегърнал на снимката по-горе.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар