Николета Лозанова се търгува най-скъпо сред силиконките




Плеймейтката Николета Лозанова грабна отличието за най-скъпоплатена сексбомба


Плеймейтката Николета Лозанова
Голите фотосесии, разгорещяващите рекламни кампании, скандалните интервюта са малка част от медиините изяви на силиконовата изкусителка, които й донесоха, освен слав и популярност, но вкараха футболиста Валери Божинов в леглото й и заредиха банковата й сметка до неподозирани висоти.Колегите от електронното издание bnews.bg си направиха труда да проверяват какви са нагласите на хората по отношение на това коя е най-скъпо струващата плеймейтка у нас. Без множество колебания – народният глас се произнесе –Николета Лозанова захапа най-голямото парче от пая на известността.
Веднага след нея по цена на предлагане се нарежда пеещата силиконка Андреа. Блондинката, която все още не е научила гърдите й да си стоят в деколтето и котето под полата, няма как да остане незабелязана от любителите на изкусителни форми и напръщели гърди, което я бетонира на крачка под върха.
Златка Райкова е в челната тройка
Златка Райкова е в челната тройка
В челната тройка място намира една друга популярна плеймейтка - Златка Райкова, която от време на време скача в леглото на някой популярен мачо, за да си спечели малко внимание и няколко клюкарски статии по свои адрес. Че е гореща, гореща е, няма как да отречем.
Сред скъпоплатените родни силиконови хубавици място намират още бившата на Валери Божинов – Алисия, Златка Райкова, Светлана Василева и други. Все тунинговани и все апетитни!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар