Милен Цветков се гласи за рубрика при Лора Крумова




Провокаторът от телевизията Милен Цветков
Провокаторът от телевизията Милен Цветков се опитва да се върне в „БТВ“ чрез бившата си екранна половинка Лора Крумова. Чаровната водеща на предаването „Тази неделя”, което ни се усмихва всяка неделна сутрин, се опитвала да убеди продуцентите си да наемат и Милен. Планът на блондинката е той да води рубрика в предаването ѝ. Засега опитите на Лора оставали без резултат, но тя не се отказва лесно.
Талантливият журналист Милен Цветков водеше свое предаване по „Нова ТВ“, а след това беше водещ и на сутрешния блок на същата телевизия, редом с Лора Крумова.
Лора Крумова
Лора Крумова
Милен обаче не е от хората, които могат да си държат езика зад зъбите, и, след като на няколко пъти засегна чужди интереси, беше уволнен без много обяснения, въпреки високия рейтинг на предаването. Последно Цветков беше водещ на предаване по държавната телевизия, но договорът му не беше преподписан.
В края на месеца зрителите ще могат да се насладят на завръщането с „Часът на Милен Цветков” по „Нова ТВ“ в обичайния за предаването час. Месец по-късно ще стане ясно дали предаването ще се излъчва през цялата година или ще остане в спомените на феновете си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар