Радина Кърджилова: Бих простила изневяра




Радина Кърджилова: Бих простила изневяра
Радина Кърджилова успя да стане звезда само за година и вече почти няма българин, който да не я познава. Младата актриса проби светкавично благодарение на ролята си в хитовия сериал „Стъклен дом“. Тя обаче не иска да я запомнят като героинята Сияна от тв сагата.
Амбициозната брюнетка мечтае да пробие с „Тилт“ – най-новият български филм, който вече събира рекордна публика в кината. Тя изпълнява главна роля в него и толкова го харесва, че се съгласи да се снима гола в мъжко списание точно по време на премиерата му, само за да направи допълнителна реклама на лентата и да накара и масовия зрител да отиде да я види и в киното.
Пред списание „Уикенд за жената” Радина Кърджилова разкрива: „Снимките не бяха с цел да покажа, че мога да бъда модел и да изглеждам предизвикателно. За себе си обаче го доказах. Имах много големи изисквания за кадрите и за щастие те се получиха много добре. Нямаше и най-малко притеснение от моя страна по време на фотосесията. Държах всичко да се изразява с лицето, а не в голотии и пози, с които да се види колко съм пластична”.
За любовта и изневярата Радина Кърджилова споделя: „Изневярата е поносима до момента, в който я осъзнаеш като нещо нехубаво. Ако обаче започнеш да я повтаряш, мисля, че не бих я понесла. Не бих искала никога да разбирам, че приятелят ми изневерява. Бих простила, ако е нещо еднократно и човекът до мен го има за такова. Ако просто му е необходимо да сбърка, за да осъзнае чувствата си към мен”.
Радина Кърджилова не разкрива приятеля си, като подчертава, че държи личния си живот далече от медиите.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар