Валя Войкова е сексуално незадоволима



Валя Войкова е сексуално незадоволима

Валя Войкова от „БТВ“ редовно изневерява на съпруга си заради нестихваща и незадоволима сексуална възбуда. Блондинката, която е водеща на предаването „Хрътките”, се слави сред колегите със силен сексуален нагон.

Близки до телевизионерката разказват прид „Контра“, че преди години била хваната в служебната кола, докато обслужвала сексуално нейн колега, оператор от „ББТ“. Водещата е омъжена от повече от петнадесет години, но съпругът ѝ не може да се справи с неконтролируемия ѝ сексуален глад. Това била и причината Войкова да се впусне в извънбрачни връзки.
Преди да стане толкова известна, телевизионната звезда не подбирала много-много партньорите си, но откакто блести от ефира на „БТВ“ внимава с избора на любовник. Тя се притеснявала, че сексуалността може да й изиграе лоша шега и решила да се кротне, да гради имидж на добра и грижовна съпруга.
Наскоро се появиха слухове, че красотата на Валя Войкова е резултат от няколко пластични операции. Според клюките Войкова има две операции на носа и силикон в гърдите. Блондинката обаче категорично отрече слуховете.
Нимфоманията на Войкова обаче може да се окаже златна мина и силно оръжие в ръцете на мераклиите й. Вероятно заради повишеното внимание към нея сега, тигрицата има възможност да си избира най-хубавите плодове на-дървото на живота.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар