Актрисата Диана Любенова гони мъжа си да пафка пред блока




Бременната Диана Любенова не понася цигарен дим
Актрисата Диана Любенова гони мъжа си да пафка пред блока

Жадуваната, но малко позакъсняла бременност на Диана Любенова е изкарвана през носа на бъдещия татко. Актрисата от години е с чуждоземното си гадже Лес Уелдън, който точно заради това винаги се държал кавалерски с нея.
Сега пък, когато тя носи детето му, просто треперел над нея и не давал прашинка да падне върху скъпоценната й глава. Още от първия месец на бременността си Диана забелязала, че й става много лошо от цигарен дим – задушавала се, повдигало й се, заболявала я глава. Лес обаче бил страстен пушач и допреди половинката му да забременее, димял свободно в кухнята на апартамента им. При първия позив за повръщане на жена му по време на сутрешното кафе с цигара се наложило той моментално да прекрати приятната си отпускаща нервите му привичка.
Изнервена от бушуващите хормони обаче, Диана се разкрещяла и буквално го изгонила от жилището. Това обаче не се видяло лоша идея на Лес и той всяка сутрин си правел кафе, след което слизал пред входа и там можело да бъде забелязан от комшиите как блажено дърпа от цигарата си. Съседите не подминавали наблюдавания „тормоз” безучастно и, разбира се, го коментирали: „Опасна е тая Диана! Не стига, че толкова години не може да му роди дете, ами сега го побърква с претенциите и капризите си!”

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар