Двойник на Коцето атакува фолка!




Мирослав е новата звезда на „Real enterprises”, дебютира с „Женски номера”

Двойник на Коцето атакува фолка!
Миро много напомня за Коцето
Миро запя фолк! Не, не става дума за бившата дуетна половинка на Галя от „Каризма”, а за 25-годишния софиянец Мирослав Наков, който ударно влиза в дебрите на българската чалга.
Талантът е част от каталога на музикална компания „Real enterprises” и вече дебютира пред феновете с песента си „Женски номера”. Във видеото към парчето се забелязва известна прилика между Миро и звездата на „Пайнер” – Константин. Сходство се вижда не само във външния им вид, но и в държанието му пред камерите. Със сигурност обаче новият фолкаджия няма да иска да го сравняват с никого, а ще търси своя път на музикалния небосклон у нас, и ще направи всичко възможно да остави собствена следа. Самият той се е занимавал като малък с музика – ходил е на уроци по пеене и пиано. Впоследствие обаче се насочил към спорта. Тренирал джудо, но заради травма прекратил състезателната си дейност.
Николай Първанов-Китаеца възлага големи надежди на Мирослав и вярва, че дебютната му песен „Женски номера“ ще се радва на успех. Парчето е авторско. Музиката и аранжиментът са на Иван Йосифов, а текстът е дело на Катя Стойкова.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар