Бойко Борисов бута Цвета Кирилова по стълбата на успеха




Премиеърт Бойко Борисов и новинарката Цвета Кирилова са в доста близки отношения

Цвета Кирилова има стабилна подкрепа зад гърба си
Цвета Кирилова има стабилна подкрепа зад гърба си
Цвета Кирилова дължи успеха си на познанството и близостта си с премиера Бойко Борисов, шушука се из коридорите на Нова тв, а откакто брюнетка седна в креслото на водещ на сутрешния блок, този слух придоби все по-голяма актуалност.
Според запознати с вземанията- даванията на новинарката и министър-председателя те се сдушили още по времето, когато той бил част от вътрешното ведомство, а тя репортер на Военния канал, следящ случващото се в системата на МВР. За това, че помежду им прехвърчали искри, се заговорило още тогава, припомнят от седмичника „Шоу”, но никой така и не посмял да прави по-далечни предположения за случващото се в интимен план.
След като Борисов станал столичен градоначалник, Кирилова продължила плътно да го следва – с репортажи, с отразяване на визитите му – все оправдания, които й позволявали да бъде близо до него.
Говори се, че именно Бойко Борисов е помогнал на новинарката да издрапа до националната Нова тв, а съвсем наскоро й е и помогнал да стане водеща на сутрешния блок.
Дали обаче правомощията на премиера се разпростират толкова надалеч? Ако се съди обаче по представянето на Цвета в „Здравей, България”, наистина някой й е помогнал, защото собствените й умения не са особено впечатляващи.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар