Дебора: Имам желание непрекъснато да работя и да правя нови песни



Преди малко повече от година Дебора стана част от музикалното семейство на "Ара Мюзик". От тогава до сега магнетичната красавица може да се похвали с две самостоятелни парчета, два дуета и едно трио.

Дебора: Имам желание непрекъснато да работя и да правя нови песни
 Наистина бърз и зашеметяващ старт на кариерата ú. Последният ú самостоятелен сингъл "Сексапилно" стана факт преди броени дни и вече се радва на хиляди гледания и положителни коментари в Интернет пространството, пише signal.bg.


Във видеото на "Сексапилно" Дебора демонстрира вродения ú чар и сексапилно излъчване, като допълнително нажежава страстните с еротични танци.
Вълнуваща, истинска и артистична е изпълнителката под звуците на подчертано динамичния стил на песента. Посланието на видеоклипа е адресирано към романтичната и изтънчена жена, която може да бъде както агресивна и решителна, така и плаха, и чувствителна.
"Дълго време обмисляхме заглавието на песента, накрая решихме да е "Сексапилно". В момента подготвям още музикални изненади, които скоро ще станат факт. Имам желание непрекъснато да работя и да правя нови песни" - споделя Дебора.


Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар