Саманта вече не е девствена и ще се омъжва




Саманта вече не е девствена и ще се омъжва
При фолк певиците е така – когато няма какво друго да се случи, и кариерата им окончателно забуксува, те или се бракосъчетават, или раждат дете. Саманта реши да комбинира събитията 2 в 1. Нищо чудно няма, в крайна сметка едва ли някой е чул за нова песен, записана от нея, или пък да е имала участие…
Не, като всеки млад човек, Саманта е решила да създаде семейство, в което няма нищо лошо, разбира се. Нищо, че е леко млада за това, особено ако се има предвид колко дълго отлагат това събитие повечето българки днес. Половинката на певицата се казва Владимир и двамата с трепет очакват това събитие. Това, че Саманта е бременна в петия месец няма да осуети плановете им, дори напротив. Тя споделя пред bliasak.bg, че вече дори е наясно с пола на бебето. То ще е момче, и по традиция ще е кръстено на свекъра, който се казва Георги.
И за да е всичко както трябва, и най-вече да няма неразбрали, Саманта все пак уточнява, че е била девствена. Когато е била на 15 годи, тя действително е била непорочна – като повечето девойки на тази възраст. Но, това е друга тема. Да пожелаем на певицата щастлив и дълъг семеен живот и да роди живо и здраво дете. А пък ако реши може да се пробва за най-рано родилата фолк певица.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар