Фолк певицата Бриана се кандидатира за кметица!



Фолк певицата Бриана се кандидатира за кметица!

Фолк звездата Бриана разкри за първи път, че ще се кандидатира за кмет на предстоящите избори!




Пред Zasada.bg палавата брюнетка заяви, че ще се впусне в битка за управлението на град Левски с подкрепата на политическо движение „Социалдемократи“.

„Приех поканата им. За мен ще е истинско предизвикателство и смятам, че имам големи шансове да победя“, каза Бриана.

Тя допълни, че това няма да се отрази по никакъв начин на музикалната й кариера.

„Ще съумявам да върша и двете неща. Хората обичат искрените и неподправените. Аз съм откровена и казвам истината в очите. Много е хубаво да си между масата хора, доверяват ти се, общуваш по-лесно с тях и си изграждаш абсолютно реална преценка за каквото и да било. Контактуването с различни по занимание характери и възгледи хора е най- полезното нещо.“, отбелязва перлата на музикална компания „Real enterprises“.
Припомняме, че партия „Социалдемократи“ включи Бриана през 2009-та и в листата си за народни представители в Плевен, така че тя вече има опит с политиката.
Певицата нашумя изключително много покрай непрестанните скандали, в които се намесваше с представители на българския спорт.

През 2008г. в Интернет се появи разговор между нея и бившият треньор на националния ни тим по волейбол Мартин Стоев.

През изминалата година пък изживя кратки авантюри с футболистите Ивелин Попов и Мартин Камбуров.

От няколко месеца обаче, пораждащата греховни мисли изпълнителка, се е кротнала. Тя обясни и на какво се дължи това.
„Оттук-нататък искам хората да ме свързват само с музиката. След като подписах с музикална компания „Real enterprises“, се сдобих с нужното спокойствие и нужната подкрепа, които ми липсваха досега. Благодаря много и на продуцента си Николай Първанов, с когото подготвяме наистина много качествени неща за моите почитатели“, сподели брюнетката.
Тя добави, че до броени дни по телевизия DSTV и в Интернет ще се завърти новият й клип, който е към парчето „Ще те боли“.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар