ДесиСлава поискала 100 бона, за да се снима за мъжко списание



ДесиСлава първо оценява голите си цици на 100 хилядарки, а след това сама си ги снима и разпространява!

Странно нещо са това българските звезди. ДесиСлава първо оценява голите си цици на 100 хилядарки, а след това сама си ги снима и разпространява!

Така се оказа, че стоят нещата, след като Георги Неделчев – един от най-вещите в занаята с еротичните списания у нас, разказа пред blitz.bg коя известна красавица при какви условия търгува голата си плът.
Най-отгоре в класацията си за лакомници той поставя исканите от ДесиСлава 100 бона, но добавя още, че тя и Десито е знаела, че такава сума няма да я огрее.
Пепа Секса
Сигурно Пепа още се кахъри
Камелия, една друга перхидролка в попфолка, далеч не била толкова лакома и застанала пред фотообектива както майка я е родила за много по-малко пари. Тази „саможертва” обаче се оказала много по-доходосна за нея, отколкото самата сесия. След първото появяване на Камито в „Плейбой” кариерата й се изстреляла право нагоре.
Друга вече позамираща чалга звезда Пепа Секса постъпила по противоположен начин. Пазарила се, пазарила се да припечели, колкото се може, повече, и накрая меракът да краси страниците на списанието пропаднал. То тя самата се отказала да се разголва за „без пари” според собствената й преценка, въпреки че след това горчиво съжалявала.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар