Вулканът Асдис Ран става български



Ослепителната исландка Асдис Ран е подала документи за българско гражданство

Вулканът Асдис Ран става български
Исландският модел Асдис Ран е предприела сериозни мерки за постоянно пребиваване у нас. Наши източници споделиха, че преди две седмици Ледената кралица, както стана известна в България, е подала документи за българско гражданство, с което официално искала да стане част от родния ни елит.

Съпругата на неудачния футболист на ЦСКА Гардар Гунлаугсон искала постоянно да живее у нас, тъй като била ухажвана от медии и мъже. Както е известно, за аферите й с футболисти се изписаха томове статии. Ледената кралица бе спрягана за любовница на Емо Костадинов, Христо Стоичков, Любо Пенев и други ритнитопковци. Някои дори стигнаха до извода, че срещу 5 хиляди евро всеки българин би опитал от ласките й в рамките на час.
Дали исландският вулкан окончателно ще застине в слънчева България, тепърва предстои да разберем. Едно е ясно – мъжете у нас не са я забавили и с удоволствие ще очакват завръщането й.

Ледената кралица бе спрягана за любовница на Емо Костадинов
Асдис Ран украсяваше всяко едно светско парти у нас, а рекламите, в които участваше, оставиха мил спомен на мъжкото съсловие от обществото ни. Въпреки че е майка на 3 деца, неземният чар на исландката покори българските мачовци, които започнаха да я желаят неистово. Естествената блондинка контрастира на родните ни красавици и се превърна в истински секссимвол.





Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар