Ето го бебето на Сергей Станишев




Увита в меки пеленки с ръчна бродерия, щерката на Станишев кротко се гушка в прегръдките на татко

Всички новородени са еднакви, приличат си. Но бебето на Сергей Станишев е различно! Малката Дария наистина е одрала кожата на баща си!
Това си пролича и от първата мини фотосесия на момиченцето. „24 часа” публикува снимка на Дария малко след изписването й от Родилния дом. Права беше Дина Станишева – бебето е пълно копие на експремиера.
Ето го бебето на Сергей Станишев
Дария е одрала кожата на Станишев
Дария бе изписана вчера следобед. Увита в меки пеленки с ръчна бродерия, щерката на Станишев кротко бе заспала в прегръдките на татко. Лидерът на БСП пък гордо и уверено държеше малката Дария, сякаш е роден да бъде баща.
„У дома всичко е приготвено за новия член на семейството”, обясни Моника Йосифова. Мама и тате предварително са пригласили детската стая, дрешките, пеленките и дори пампертите на Дария. Моника по принцип е суеверна и дори не искаше да дава интервюта по време на бременността, но явно не спазва всички поверия.
Преди да прибере дъщеричката си от Родилния дом пък, таткото се почерпи с колеги по случай щастливото събитие. Членове на БСП подариха на Дария платинено колие с диаманти, а от БСП – Младежи бяха приготвили торта от… памперси. Пожелаха на момиченцето да е умно като татко си.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар