Лияна: Спя с най-добрия си приятел!



Фаталната брюнетка разкрива, че преди да се разделят, Махмуд се е държал като тиранин с нея

Лияна: Спя с най-добрия си приятел!

Лияна обича най-добрия си приятел, прави секс с него и му се е отдала изцяло. Това е Махмуд. Фолк певицата призна пред списание Story, че тюркът е най-добрият й приятел и тя истински го уважава за това.
Лияна не крие, че не е влюбена в него. Чувствата отдавна са угаснали, и то заради негови грешки. Фаталната брюнетка разкрива, че преди да се разделят, Махмуд се е държал като тиранин с нея. Тя изпитвала към него същевременно страх и обич.
Когато успяла да се отскубне от отровните му прегръдки, го намразила. Семейството му и самият той изповядват друга вяра, която им насажда и друго поведение – консервативно, тиранично. Именно това я пропъдило от Махмуд, право в прегръдките на православния християнин Благой Георгиев.
С времето обаче Лияна разбира, че бащата на детето й е мъжът на живота й, и отново се връща при Махмуд. Той е променен, разбира защо го е напуснала и се опитва да поправи грешката си. Така се превръща в най-добрия й приятел. Дали ще пламне отново страстта, зависи само от Махмуд, твърди Лияна.
Да, Лияна спи с най-добрия си приятел, но не може да каже, че той е най-голямата й любов. Това е дъщеричката й Дениз

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар