Преслава я кара само на секс и лимони



Вманиачена, че е качила тегло, певицата Преслава мина на лимонена диета

Преслава я кара само на секс и лимони
От три дни насам тя хапва само възкиселия плод – разкрива „Контра”.  Нейни колеги се притеснявали дали организмът й ще понесе стреса.
„Петя (както е истинското име на певицата) има участия всеки ден, а тя не е във форма заради постоянния глад. Не знам откъде си внуши, че е дебела. Зарича се да издържи една седмица само на лимони и секс. Като я знаем колко е инатлива, сигурно ще го направи” – казват съекипници на естрадната легенда.
Изпълнителката на „Как ти стои” се амбицирала да свали поне три килограма, тъй като била наддала до 52. „Обичайното ми тегло е 48 кг, но след зимата качих доста. Трябва да взема мерки” – обяснявала едрогърдата певица пред приятелки.
Най-върлите й фенове обаче знаят, че когато отслабва, бюстът на Преслава също започва да „издиша”. Но, както се казва, няма пълно щастие…
Последните слухове около Преслава са, че си ляга с 50-годишен чичко-паричко. От години певицата парадира, че е сама и търси все още онзи „принц на бял кон”. Злите езици обаче сега говорят, че Преси е открила чичо-банкомат и е започнала порядъчно да го източва. Тази клюка едва ли ще се окаже истина, но е факт, че Преслава се оглежда за мъже.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар