Диляна Попова хвърли око и на Блатечки?




След като й приписаха афера с Калин Врачански сега актрисата не скри симпатиите си и към Асен Блатечки

Диляна Попова хвърли око и на Блатечки?

 

Голям пожар излезе тази Диляна Попова. Досущ като героинята си Албена, и Диляна се оказа „скрита лимонка”. След като й приписаха афера с Калин Врачански сега актрисата не скри симпатиите си и към Асен Блатечки.

Диляна Попова нарече актьора истински мъжкар, мачо, който знае как да се отнася с жените и да ги предразполага. Малко след заснемането на секс сцената от „Стъклен дом”, където тигрицата Албена си легна с Чичо Чарли, Попова призна, че Блатечки й е направил силно впечатление.
Правили са няколко дубъла на секс сцената, но тя нито за миг не се притеснила от интимността с Асен. Напротив, той бил страхотен професионалист и й помогнал да се отпусне, предразположил я към „любовната игра”.
Неслучайно двамата се справиха блестящо, като показаха завидни актьорски умения. Диляна Попова, която по принцип е критикувана за слабата си игра в сериала, получи похвали за секс сцената в последния епизод.
Суперлативите по адрес на Блатечки събудиха подозрение, че актрисата си пада по секссимвола. Наскоро й приписваха секс афера с Калин Врачански, който я прелъстил в леглото си. Започваме да се чудим дали всъщност Диляна Попова не е тази, която прелъстява мъжете. Тихите води са най-дълбоки, както казват…

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар