Би Ти Ви се довери на Слави за ново музикално шоу



Дългия пак ще търси музикални таланти

Би Ти Ви се довери на Слави за ново музикално шоу

Слави Трифонов ясно показа, че позициите му в Би Ти Ви продължават да са силни, след като от медията му повериха праймтайма за есента и организацията около шоуто „Гласът на България“.
То ще търси най-големите таланти у нас и до участие ще бъдат допуснати само добри изпълнители, като гласът на кандидатите ще е единственият критерий, по който те ще бъдат оценявани първоначално. Това ще се случи чрез кастинг „на сляпо”, което означава, че външният вид и поведението на кандидатите  няма да са решаващ фактор.
В началото изборът на участници ще се осъществява от четирима треньори, които няма да виждат бъдещите звезди, а ще ги оценяват според техния глас и така ще сформират отбори. Във втория етап на шоуто всеки треньор ще проведе двубой в своя отбор и по-добрият от изпълнителите ще продължава напред. В третия етап на формата надпреварата ще се осъществява между елита на отборите, а победителят ще бъде определен от публиката.
Участниците сами ще избират песните и жанра, в който да се изявят, а менторите ще са четири големи имена в българската музика, които ще участват наравно в състезанието  с участниците.
Все още не е ясно кои ще са четиримата треньори, но те ще бъдат представители на различни музикални жанрове.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар