Навремето Емилия Масларова едва си купила пръстенче за абитуриентската




Сега бившата социална министърка Емилия Масларова държи бижутата си в сейф

Навремето Емилия Масларова едва си купила пръстенче за абитуриентската
Емилия Масларова покрила скъпите си бижута в брониран сейф, чийто код знаели само тя, вторият й съпруг и един от синовете й. После кутията била закарана в трезора на голяма столична банка и била оставена за съхранение.
Масларова, чиято стара слабост са жълтото злато и диамантите, кътала няколко килограма от ценния метал. Повечето пръстенчета и гривни не били нещо особено, но се набивали в очите на отрудените хора. Някогашната закрилничка на бедните искала да бъде семпла по време на съдебния процес, за да не дава излишен повод за приказки. Тя очаквала, че журналистите нарочно ще я снимат в едър план, за да се виждат накитите й, и предприела крути мерки – да се разкичи.
От известно време дамата не носи никакви скъпи бижута умишлено. Та избягва да посещава и луксозни ресторанти, а похапва постно в стола на Народното събрание.
Наскоро Емилия Масларова дори проплакала пред своя близка, че не е толкова богата за колкото я смята народът. Подсъдимият ексминистър на труда и социалните грижи си припомнила с умиление с колко зор си купила пръстен за абитуриентския бал навремето. Тогава годините били сурови, а Емилия била от бедно потекло. „Абе забравила е гладните години, ако ги е преживявала въобще” – коментират пенсионерите по клубовете.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар