Миглена Ангелова отново на лов за мъже – забърса южноамериканец




Поредният съпруг на бившата г-жа Чакръкчиева може да е от Южна Америка

Миглена Ангелова отново на лов за мъже – забърса южноамериканец
Тъкмо хората забравиха бившата тв звезда Миглена Ангелова – Чакръкчиева, и тя произведе сензация, като обяви, че се развежда за рекордния четвърти път. Появиха се информации, че възнамерява да поиска от Живко Чакръкчиев от 1 000 000 лева при развода.
Освен това се разбра, че отново е тръгнала на лов за мъже. Тигрицата Миглена трескаво си търсила поредно любовно завоевание, а което да замени скуката по време на семейното съжителство с безинтересния вече Живко. Отраканата дама била загрижена единствено интимните й истории да не кепазят повече четирите й деца, родени от три брака.
Правела всичко възможно интимните й щения да не стават достояние на родните медии. Въпреки това стана ясно, че Миглена си е направила профил в няколко чуждестранни сайта за запознанства. Така екс водещата на „Искрено и лично” попаднала на млад и расов симпатяга на име Хуан Родригес. Младокът бил особено впечатлен от популярността на българската си позната, с която тя най-вероятно се похвалила. Само след няколкоседмична кореспонденция с задокеанския си приятел, Миглена съумяла да си издейства покана за едномесечен романтичен воаяж до родината на южноамериканеца. Миглена не чакала повторна покана и вече била стегнала куфарите си.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар