Поли Генова засмука Божидара




Нов лесбо скандал разтресе арт средите – Поли Генова си ляга с Божидара Бакалова

Поли Генова засмука Божидара
Поли Генова май мина от другата страна на тротоара

Тазгодишната българска представителка на Евровизия Поли Генова си пада по жени – санзационно разкриха нейни зложелатели. Русокосата фурия с ексцентрична пънк прическа често е засичана да се мъкне в изцяло дамска компания, а сред близките й редовно се забелязва сестрата на мис България – Ивайла Бакалова – Божидара.
Момичетата купонясвали заедно, гушкали се и често се поздравявали с целувки по устата. И ако това за мнозина от тях било само маниер, Поли имала друг вид познанство със скандалната Божидара – кълнат се интриганти.
„Двете често се прибират заедно, държас се за ръци. Поли сме я виждали и с мъжки гаджета, но това й приятелство с Божидара Бакалова е много съмнително. Вероятно славата я е увлякла и тя е ришила да изпробва бисексуалността” – коментират очевидци на фриволното поведение между двете дами.
Нов лесбо скандал разтресе арт средите – Поли Генова си ляга с Божидара Бакалова
Божидара се доказа като отявлена лесбийка
Не случайно и стилът на Поли Генова доста се е променил в последно време. Блондинката редовно залага на мъжки дрехи и според запознати те са от гардероба на приятелката й Божидара.
Ако този слух се окаже истина, изглежда българските изпълнители на Евровизия са със странна сексуална ориентация през последните години.
За предшестващите Поли – Краси Аврамов и Миро се знае, че си падат по представители на собствения си пол.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар