Гацо Бацов и Слави ще съдят Рачков за плагиатството на ментето Жоро Бекъма




Гацо Бацов и Слави ще съдят Рачков за плагиатството на ментето Жоро Бекъма
Атаката срещу Рачков е подета от сценаристите на „Шоуто на Слави“, които с основание твърдят, че къдрокосият комик е ограбил колегата си Краси Радков.
Засега конфликтът между Митко и Краси не е придобил публичност само заради факта, че и двамата работят в Би Ти Ви, пък макар и ангажирани с договори за външни продукции.
Атаката срещу Рачков е подета от сценаристите на „Шоуто на Слави“
Мнението на хората от екипа на Слави Трифонов по въпроса е: „Истината е, че Рачков открадна идеята за футболиста простак – неговият Жоро Бекъма се роди много след образа на Гацо Бацов, представен от Краси Радков в актьорската вечер в „Шоуто на Слави“. Навсякъде по света с действащ Закон за авторското право щеше да последва санкция за наглата кражба, но в България медийната среда е специфична. Тук е масова практика продуценти да си крадат идеите за предавания и да ги представят като свои с леки козметични промени. От СЕМ предпочитат да не се намесват, а пък това между другото не е и тяхна работа.”
В средите на тв бранша се мълви упорито , че Дългия отдавна търси качествени адвокати, които да заведат огромен съдебен иск срещу продуцента Магърдич Халваджиян и Димитър Рачков за плагиатството и създаването на ментето „Жоро Бекъма“.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар