Всички искат Албена Вулева




В ТВ 7 се отнасят към сигнално жълтата си колежка като със секс символ

Всички искат Албена Вулева
Албена Вулева не просто започна работа в ТВ 7, може да се каже, че тя вече прави звездна кариера там. Откакто сексапилната блондинка, която отскоро води новото светско предаване „Панаир на суетата” в амбициозния частен канал, се е превърнала в нещо като фокус или магнит за погледите на мъжете в медията.
Всички я канят на обяд или на вечеря, дебнат я като идва на запис и всячески търсят контакт с нея. Ухажват я дори женените. А дали това се дължи само на афинитета към чара на водещата, или предусещат нарастващото й влияние в медията, но факт е, че Албена Вулева се радва на абсолютен медиен комфорт. Анализатори сочат, че тя все по-упорито печели зрителската аудитория и се надяват благодарение и на нея телевизията да изпревари по рейтинг дори Нова телевизия, която е национална.
Сред тълпата обожатели най-много се откроява екипът на операторите като двама от тях направо я третират като фаталната жена. Тъй като влезли в съревнование за вниманието на Вулева, двамата наскоро за малко да стигнат до физически двубой. Свидетели на словесния сблъсък, който за малко не преминал в побой, разказват, че охраната едва ги разтървала, а когато шефът във въпросната медия Николай Бареков разбрал за случилото се, предупредил похотливците, че ги чака уволнение, в случай че продължи грозния спор.


Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар