Ексклузивно! Спряганата за любовница на Коцето проговори




Ралица Методиева
Апетитната таньорка Ралица Методиева, която доби популярност след участието си в рекламния клип на „ВИП Брадър” и която дублира тази си слава покрай слуховете, че си ляга с попфол певеца Константин, си отвори устата.
Отвори я, за да каже, че с Коцето нямат вземане-даване в интимен план, пише Агенция Блиц.
Между нас няма нищо освен приятелство„, изчурулика изкусителната брюнетка, като не пропусна да отблежи, че те наистина са близки, но не чак толкова, колкото жълтите медии ги изкараха.
Ралица и Коцето
Въпреки това не пропуска да се отърка в него
Според редица писания, които се радваха на особена популярност сред клюкарите, Ралица и Коцето споделяли освен една сцена, но и едно легло в дългите нощи, когато половинката на Константин – Надя била бременна. Абсолютно неверни са според красавицата и слуховете, че тя е била еротичната изненада на певеца във вечерта на ергенското му парти. Според думите й тя се озовала там съвсем случайно, но това не й попречило да си изкара изключително добре в неговата компания.
Методиева коментира още, че към този момент няма интимен партньор. Секс не прави нито с Коцето, нито с който да било друг просто защото сърцето и леглото й били празни на този етап от живота й.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар