Алисия: Няма начин да пея за Валери и Николета!




Песента „Той не е за мен” не е посветена на Валери Божинов и Николета Лозанова

Алисия: Няма начин да пея за Валери и Николета!

Според попфолк изпълнителката Алисия слуховете, че новата й песен„Той не е за мен” е посветена на раздялата й с футболиста Валери Божинов, са пълни измислици. Тя коментира всички предположения и допускания с лаконичното, чевсеки има правото да си мисли, какво иска, и дотам. Нито дума повече нито за Валери, нито за Николета, нито за предателството, огорчението, обидите.
Нали изкуството е затова – да дава свобода на въображението!”, лукаво подхвърли Алисия, карайки мнозина да си спомнят скорошните й коментари по отношение на плеймейтката, откраднала й мъжа.
Преди има-няма седмица певицата си позволи в прав текст да заяви, че Николета е „пълна разруха”, досущ като заметресението, повалило Япония, но с далеч по-локални последици – погубило единствено спортната кариера на Валери Божинов.
Що се отнася до самата песен, Алисия допълва, че в началото не е смятала да я клипира, но звученето й се харесало на феновете, които непрестанно я молели да й вдъхне нов живот чрез видео. В крайна сметка, така и станало.
Въпреки че е записана още преди две години, „Той не е за мен” носи емоции и заряд, носи послание, което почитателите на певицата няма как да не усетят, макар че в нея няма нито грам биографичност.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар