Алекс Раева разтури семейството на DJ Дончо




Алекс Раева разтури семейството на DJ Дончо
Певицата Александра Раева разкри сърцето си, но само за да предизвика гневните реакции на по-консервативните от феновете си. Признанието й че със сценичния й партньор DJ Дончо са повече от колеги и приятели, веднага провокира коментарите, че именно заради нея музикантът е сложил край на брака си.
Според изданието hotnews.bg Алекс Раева твърди, че далеч преди топлите чувства между нея и Дончо да станат факт, нещата в семейството му не вървели. В комбинацията с депресията, в която тя самата била изпаднала след раздялата си с Камен, двамата се оказали идеални другари. Приятелството им преминало и на следваща фаза.
Това обаче по никакъв начин не се приема с охота и разбиране от домакините, за които изпълнителката на “Revelation” е въртиопашка, излъгала и прелъстила Дончо.
„Тази (Алекс) не може да търпи някой около нея да е щастлив. Най знае да се бърка в чуждите работи и да краде чуждото щастие”, коментира ситуацията оналйн потребител, представящ се за millennium. В тази посока клонят и останалите мнения за връзката на Раева и диджея.
Самата певица обаче остава равнодушна към писанията и споделя, че в очите на Дончо вижда тези на бъдещите си деца.
Може би пък чувствата помежду им наистина да са чисти!

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар