Галена пристрастена към лаксативи?



Галена пристрастена към лаксативи?
Галена
Фолк певицата Галена живее на разхлабителни, пише "България Днес". Изпълнителката е пристрастена към препаратите за пречистване и вече не може да живее без тях.

Близки до чалга звездата издават, че Галена не спира да се тъпче с медикаментите, познати още като лаксативи, с помощта на които се пречиства от всичко, което погълне.


"Само тича по аптеките и пръска луди пари за подобни препарати. Вече е пристрастена към тях" - коментират дружки на певицата, пожелали анонимност.

Певицата преди не беше толкова слаба
Певицата преди не беше толкова слаба
Чалгарката е едва на 29 години, но вече й се налага да прибягва до разхлабителните, най-вече заради диетите, на които се подлага от началото на кариерата си и които, по всичко личи, че са навредили сериозно на здравословното й състояние.


Галена бе една от най-пухкавите фолк звезди на "Пайнер" и до днес още се бори с излишните килограми. Порноклипчето във ваната, с което се прочу повече, отколкото с певческия си талант, предизвика подигравки от страна на по-фините й колежки относно отпуснатите телеса на прохождащата тогава певачка. Това стимулира фолк дивата и за няколко години стопи излишните мазнини.

Напоследък Галя се появява по участия с все по-закръглени бедра и това я е причината да се вманиачи още повече по разхлабителните медикаменти, опитвайки всеки вид, който родният пазар предлага.

От цялата тази фобия да не задържа нищо в себе си певицата се поти като мъж по участията си, с което прогонва напористите фенове. Галена не се притеснява ни най-малко от този факт, тъй като мъките, на които се подлага, са в името на перфектния външен вид.




hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар