Фолк певиците Андреа и Анелия и Златка Райкова като две капки вода



Фолк певиците Андреа и Анелия и Златка Райкова като две капки вода
Фолк певиците Андреа и Анелия, както и плеймейтката Златка Райкова
Фолк певиците Андреа и Анелия, както и плеймейтката Златка Райкова, не могат да бъдат разпознати дори и от най-верните си фенове. Трите звезди са се превърнали в клонинги и движат с еднаква визия, прическа и грим. Блондинките поразяват с приликата си и зевзеците вече ги наричат новите тризначки, пише „Всеки ден".

На снимките от рождения ден на Андреа най-верните й фенове не можаха да я разпознаят на общия кадър с двете й приятелки. ,,Как да ги различавам, те са като под индиго", цъкаха с език почитатели на фолк жанра.

Всеизвестно е, че певиците във фолк жанра се доверяват само на трима гримьори, двама фризьори и пак толкова стилисти, които ги правят да изглеждат идентични. Певиците, плеймейтките и почти всички светски персони пазаруват в точно 5 столични бутика, в които продават най-скъпите марки дрехи, но разнообразието от парцалки не е особено голямо.

Преди поне Анелия демонстрираше стил и новаторство във всяко нещо, с което се захващаше. Тя беше една от малкото с естествен тъмен цвят на косата и без силикон в бюста, но и бившата на Коко Динев се изкуши от пластичната хирургия и легна под ножа, за да си постави импланти.

Трите изкусителки са със силиконови цици, с еднакъв рус цвят на косата, разчитат на многото фон дьо тен и опушен грим на очите, а за облеклото си залагат предимно на разголени рокли в черен цвят.

В социалната мрежа вече бъзикат и трите, че могат да заместят успешно Вяра, Надежда и Любов, които спечелиха „Биг Брадър 3" както по визия, така и по интелект.

Източник lifestyle.ibox.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар