Преслава семпла, Мария по бельо, Кали като чистачка, Анелия бясна



Неприятен инцидент помрачи концерта по случай 13-ия рожден ден на телевизия "Планета".

Преслава семпла, Мария по бельо, Кали като чистачка, Анелия бясна

Анелия избухна срещу колежката си Джена, която излезе на сцената преди нея, но се забави повече от планираното, пише "България Днес".

Последната част на концерта в понеделник вечерта в зала 1 на НДК беше предвидена за най-силните фолк певици на "Пайнер", които традиционно са с най-големите претенции. При появата на Джена на сцената публиката буквално изригна и не спря да пее с любимката си. След последния акорд тя беше викната на бис и започна да пее без музика. В същото време Анелия стоеше на входа на сцената и нервно чакаше да се появи пред хилядите зрители.


В един момент нервите й не издържаха и Анелия започна яростно да ръкомаха, демонстрирайки силна неприязън от забавянето на Джена. Анелия не се постара да прикрие избухването и напрежението ескалира. С категоричен жест тя направи знак на човек от екипа да прекрати престоя на Джена на сцената, за да може тя да си представи програмата.

Джена изнерви Анелия с биса си
*Джена изнерви Анелия с биса си (Снимки: Планета ТВ)


В крайна сметка Анелия се появи пред публиката, като безразлично подмина колежката си. Хора зад кулисите признаха, че напрежението се е пренесло и след края на изявите им, тъй като бившата на бизнесмена Коко Динев не можела да преглътне унижението да стои и да чака.

Анелия с рокля като на Преслва
*Анелия с рокля като на Преслва (Снимка: Планета ТВ)
Анелия се замеси и в още една конфликтна случка, която е възможно да се е случила неволно. Тя се появи с тоалет, който копираше визията на Преслава. Зрителите се шегуваха, че двете вероятно са пазарували от едно и също място, за да улучат толкова сходни тоалети. Не е тайна, че фолкпевиците седмици наред пред големия концерт редят тайни планове за представяне и визии, които обаче искат да скрият от конкуренцията и да могат да блеснат повече от другите.

Слабата Преслава се представи семпло
*Слабата Преслава се представи семпло (Снимка: Планета ТВ)

И този път не се размина с фолкпевици, които намериха причина да пропуснат едно от най-важните събития в жанра. И докато отсъствието на Малина заради турне в САЩ е обяснимо, липсата на Андреа провокира доста спекулации. Тя реши да разсее всички съмнения.

"Причината не е нито комерсиална, нито банална, а само и единствено - мотивацията и вдъхновението ми да не спирам да правя нови и различни проекти, с които да ви изненадвам така, както досега. В момента не съм в България, тъй като работя върху съвместен проект с чуждестранна звезда. Искрено се извинявам на всички онези, които са очаквали да ме видят", заяви приятелката на боксьора Кубрат Пулев.

И докато едни отсъстваха, други се завърнаха. След 11-годишно изгнание ДесиСлава отново е част от компания "Пайнер". През 2003 г. тя напусна след шумен скандал с Митко Пайнера и беше първата, която открито му се опълчи. Липсата на участия и сериозен продуцентски гръб обаче я принуди да се върне. На концерта в понеделник тя изпя старите си хитове и вдигна публиката на крака.

Поради липсата на нови песни Ивана също заложи на стари хитове и отново беше добре приета от публиката.

На афтърпартито след концерта обаче тя отново покачи градуса на напрежението, след като нарече "лигльовци" колегите си Илиян Тупалката и Борис Дали. "Илияне, ти си един лигльо! Много хубаво пееш български песни, а не го правиш. Не знам защо, но не го одобрявам", скара му се Ивана и го принуди да хване микрофона, за да запее родна музика.

*Илиян беше наречен "лигльо", но се раздаде в танците
*Илиян беше наречен "лигльо", но се раздаде в танците (Снимка: Антоанета Йотова)

На партито в дискотека в Студентски град изпълнителите буквално му отпуснаха края. Райна танцуваше с приятелката си моделка Велина Узунова, Илиян и Борис Дали не слизаха от сцената. Ивана пък проведе дълъг разговор с шефа си Митко Пайнера, докато Милко Калайджиев беше пристигнал със съпругата си и пръв си тръгна от купона.

*Кали се появи с дрехи на чистачка
*Кали се появи с дрехи на чистачка (Снимка: Антоанета Йотова)


Фолкпевицата Кали отново избухна с музикално въображение. Изпълнителката е направила дует с Илиян Тупалката, в който са записали римейк на популярния хит отпреди 15 години "Комбайнеро-интелигентска". Парчето е на Слави Трифонов и в него прави сексуални намеци, които да бъдат реализирани в комбайна.

Визията на Кали също беше впечатляваща - тя се появи с балета си на сцената, като всичките бяха облечени като чистачки.

Мария си показа бельото
*Мария си показа бельото (Снимка: Антоанета Йотова)

Мария, която е майка на младо момиче, не блесна като родител за пример. Миньончето се появи на сцената по... гащи. Лек воал скриваше бельото й, но всички ясно видяха черните й гащи. Явно тази визия е любима и на други певици, защото младата надежда на попфолка Кристиана също се появи по долни дрехи.

Снимки: Антоанета Йотова, Планета ТВ, Булфото

Източник: България Днес



0 коментара:

Публикуване на коментар