Мария: Омъжвам се на 17 януари



Мария официално потвърди, че ще се жени за Християн Гущеров на 17 януари.
Мария официално потвърди, че ще се жени за Християн Гущеров на 17 януари.

Тя довери, че всичко за сватбата вече е готово.

Фолкпевицата разказа и как точно е получила предложението за женитба.


"Една вечер той ни покани - мен и Марая, на вечеря в нашия ресторант. И когато влязохме, ми направи впечатление, че обстановката е по-романтична. Цялата маса беше в листа от червени рози, имаше живо пиано и само класическа музика. Когато му дойде моментът, силата, както се казва, Хриси извади и пусна през телефона една наша любима песен. Първо помоли Марая да дойде при нас, за да сме тримата, отвори песента, извади вълшебната кутийка и ни попита, и двете, дали ще му станем жени. И затова сега се шегуваме, че аз няма да бъда булка с шаферки, а ще бъдем малка и голяма булка", казва певицата пред Блиц.

Тя споделя още: "Много бързи бяхме с организацията и даже мога да ти кажа, че вече сме готови с абсолютно всичко, дори с тортата. В тази сватба няма да има нищо комерсиално, ще се отрази само от мои приятели".

Относно бившия си съпруг Димитър Андонов Мария е категорична, че няма да го покани на сватбата си.

"С него не поддържаме отношения - не приятелски, а никакви. Имаме отношения дотолкова, доколкото имаме отделни семейства, той с неговата половинка Никол, с която сме в добри отношения. Бих казала даже, че се разбираме чудесно. И сме длъжни да бъде така, защото все пак ги има децата - Марая и Ивайло, и вярвам, че тя приема Марая като една истинска сестра на Ивайло - така, както аз приемам него като истински брат на дъщеря ми. Когато ни свързват едни такива чисти създания, няма причина и отношенията ни да бъдат такива, на този етап поне. А при положение че и той си има половинка, не смятам, че е нужно двамата да имаме диалог".



0 коментара:

Публикуване на коментар