Бориса Тютюнджиева разкри истинската си същност - обяви Виктория Джумпарова за проститутка



Бориса Тютюнджиева сама порази имиджа си, който 3 месеца градеше в „Къртицата“.

Бориса Тютюнджиева разкри истинската си същност - обяви Виктория Джумпарова за проститутка
Бориса Тютюнджиева


Представяше се като морална, ненавиждаща подмолните действия, против клюките и говоренето зад гърба. Красавицата най-накрая показа що за стока е, като свърши куп глупости, за които осъждаше другите хора, че ги вършат, научи HotArena.net.


Чаровната манекенка направи всичко по силите си да покаже, че не е онова момиче от жълтите вестници, за което няма да чуеш добра дума. Опита се да излезе от ролята на златотърсачка, кифла и безскруполна мадама, която сваля дрехите за всеки филм или фотосесия в списание.

В реалити шоуто Бориса наистина е най-облеченият участник. В него се прави на най-моралната. Имаше претенции, че репутацията й е безупречна и затова се закани да съди Емил Каменов, заради твърдението му, уронващо престижа й, че е преспала със Силвестър Сталоун.

Сега Тютюнджиева „влезе в обувките“ на Емо и изтрещя по адрес на Джумпарова, че е била проститутка в Италия. Моделката обвини всички в подмолни игрички, които тя твърдо не респектира. Сякаш забрави, че всъщност най-подмолната игра беше нейната – докато групата я считаше за част от тях, Бо се занимаваше да прикрива къртицата Емил Русев и така дефакто в шоуто имаше двама предателя, а ако включим и Евгени Пушката – 3-ма.

Тютюнджиева изтрещя по адрес на Джумпарова и обяви, че е била проститутка в Италия
Виктория Джумпарова
Бориса възропта срещу задкулисните уговорки – всеки от Базата се възползвал да агитира другите, когато са на мисия и не ги снимат камери или пък когато са без микрофони. Изглежда е забравила, че самата тя насочи зрителите да гласуват за Георги и Илиян Киряков, сочейки ги за къртици, въпреки че знаеше, че саботьорът е Русев.




0 коментара:

Публикуване на коментар