Оралният секс – какво харесват мъжете



0 коментара
Оралният секс – какво харесват мъжете
Жените имат противоречиви чувства към оралния секс, т.нар. минет (всъщност думата е френска и означава котенце, прави се асоциaция с начина, по който котето се ближе, когато се чисти). За едни той е категорично неприятен, други сякаш не са против, но и не получават особено удоволствие. Трети – искрено се наслаждават, за радост на парнтьорите си. Преобладава мнението, че няма мъж, на който да не му харесва, но всъщност не всичко е толкова просто!



Оралният секс - какво харесват жените



0 коментара
Всичко за оралния секс които жените харесват


Към тези, които са равнодушни към кунилингуса природата се е отнесла, като към сексуалното малцинство - това са само 8% от половозрелите жени. Ако приятелката ви влиза в този елитен клуб, от оралните ласки на нея нито ще й става по-топло, нито по-студено. Но ако не е, ще трябва да се постараете. Как? За начало не правете грешки. Ето пет заблуждения, които жената трябва да развенчае пред мъжа си преди да започнат сериозния „диалог“.



Барбара Палвин е фентъзи валентинката на Victoria's Secret



0 коментара

Топмоделът стана известена с авантюрата си с Джъстин Бийбър


Топмоделът стана известена с авантюрата си с Джъстин Бийбър
19-годишната гореща унгарка Барбара Палвин е тазгодишният избор за фентъзи мацка за идния Св. Валентин на марката бельо Victoria's Secret.



Светлозар Савов откровено за Десислава и бъдещето



0 коментара
Състезателят по смесени бойни изкуства Светлозар Савов и Десислава

Състезателят по смесени бойни изкуства Светлозар Савов разказа пред Росен Петров подробности около ваденето на кръста на Йордановден, връзката си с певицата Десислава и успехите му в сферата на ММА.




Мария скъса с чалгата!



0 коментара
Мария скъса с чалгата!
Поп – фолк певицата Мария вече окончателно е решила да прекрати своята кариера, издадоха хора от музикалния бизнес и загатнаха, че по този повод между нея и шефа на ''Пайнер'' инж. Митко Димитров преди дни избухнал неприятен скандал.