Как сексуалните фантазии могат да спасят брака ви?



Тридесет жени, участвали в експеримент, посветен на подобряването на сексуалните отношения в брака, разгадали кои са четирите фантазии, които наистина вършат работа.
Как сексуалните фантазии могат да спасят брака ви?

Вероятно няма човек или двойка, която да не се стреми да подобри сексуалния си живот, който става все по-скучен с времето, пише iwoman.bg. Сексуалните фантазии помагат за това, но не всички вършат наистина добра работа.


Сред най-добрите обаче се нарежда сексът на публично място. Да, това е незаконно, но алтернативата е разходка извън града и разгорещяване под жаркото слънце, където да сте сигурни, че няма да пречите на никого. Тръпката и вълнението, че все пак някой може да се натъкне на голите ви тела, разпалва още повече огъня.

Втората фантазия, колкото и банална да е, са ролевите игри. Тази фантазия е спасила стотици бракове. Най-честата игра е между роб и господар и може и да не вярвате, но увеличава чувството за интимност между двамата партньори. Завързването и пляскането са трета и четвъртата фантазия на повечето мъже и жени, които задължително трябва да бъдат опитани в живота.

Разбира се има и по-смели решения, които не са за всеки. Тройката не е за всяка двойка, особено за тези с много силна емоционална близост. Подобна игра води до ревност и само може да развали отношенията на двамата. Видеозаснемането също е вариант, но той не се харесва на всички.

Порнофилмите могат и да изглеждат възбуждащи, но в домашни условия клипчетата не винаги изглеждат пикантно. Лошо осветление и неудобна поза може да срине самочувствието на някои от партньорите и това да развали секса в бъдеще.

Друг еротичен сън е забраненият секс, когато съвсем на близо е шефът или най-добрият ви приятел. В крайна сметка всичко това може да доведе до две неща - чувство на вина и неудовлетвореност. Сексът с непознат е четвъртата фантазия, която може да свърши зле. Случва се най-често под влияние на алкохол и много често подобни бурни нощи завършват с разочарование.



0 коментара:

Публикуване на коментар