Правен е опит за похищение на Цветелина Янева




Отвличането е било осуетено в последния момент

Правен е опит за похищение на Цветелина Янева
Малката Цветелина или както галено я наричат всички вкъщи – Цура, е създавала големи проблеми на своите родители в детството си. Самото й появяване на бял свят доста драматично. Майка й Пепа Янева, която е женена за 10 години по-младия от нея Георги Янев, почти до края на бременността си е ходела да пее с оркестъра.
На циганска сватба в град Левски й се налага да пее, качена върху ремарке. По някое време няколко подпийнали роми се качват в ремаркето при изпълнителите. После се сбиват и си вадят ножове. Бременната в осмия месец с Цветелина Пепа в паниката скача от ремаркето и по спешност е откарана в болницата. Така Цветелина се ражда осмаче.
Второто голямо препятствие с щерка си двамата известни музиканти преживяват, когато Цветелина е на три години. Семейството е на почивка в Златни пясъци. Една вечер разпускат в заведение в курорта, детето само започва да обикаля масите и да се запознава с хората. Родителите й само за секунди я изпускат от погледа си и след това не я съзират никъде. В последния момент успяват да видят как някакви мъже я вкарват в такси. Ужасените родители успяват да я спасят в последния момент. Оттогава всички във фамилията са крайно суеверни. Считат, че домът им се покровителства от Св. Георги. Затова всяка година на 6 май колят жертвено агне. През дома им се извървяват 300 човека. Сега двамата родители нямат проблеми с дъщеря си и дори са щастливи, че тя е заедно с медийния олигарх Делян Пеевски. Той се грижи за детето им, а и тях праща на скъпи екскурзии в чужбина.



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар