Миролюба затиснала кабела на микрофона на Диляна Гайтанджиева




Репортажът на съперницата й се провалил и Бенатова пак блеснала пред всички

Миролюба затиснала кабела на микрофона на Диляна Гайтанджиева
Двете разследващи журналистки не само не могат да се понасят, но и си погаждат мръсни номера. Миролюба и Диляна следят под микроскоп изявите си и постоянно се надцакват с шокиращи репортажи.
Всяка една от тях дори не крие ликуването си при неуспеха на другата. Двете амбиции се разминават, без да се поздравяват, когато се засекат на общи събития. Сред журналистите се разказва една твърде комична история, в която Миролюба се проявява като лошия герой, проваляйки репортаж на колежката си от Нова телевизия.

Репортажът на съперницата й се провалил и Бенатова пак блеснала пред всички
Двете били в групата репортери, тичащи след виден бизнесмен, уличен в корупция. Брюнетката Диляна Гайтанджиева била най-пъргава, изпреварила всички и насочила микрофона към него, задавайки му остър въпрос. Бенатова дишала зад врата й и за да увеличи шансовете си, затиснала кабела на микрофона на съперницата си с токчето на обувката си. Репортажът на Диляна се провалил, а Бенатова успяла да заклещи с хаплив въпрос преследвания бизнесмен. Диляна пък ненавиждала Миролюба, защото преди време не я взели на работа в Би Ти Ви с обяснението, че там си имат най-добрия разследващ журналист – Бенатова. Оттогава вече 5 години Диляна дори не кимва на Миролюба.



Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар