Даниела Янков се омъжи актьора и телевизионен водещ Стефан Бузурович



Даниела Янков се омъжи актьора и телевизионен водещ Стефан Бузурович
Даниела Янков – бившата половинка на Андрей Арнаудов, се е омъжила тайно за актьора и свой колега телевизионен водещ в сръбската „Първа телевизия“ Стефан Бузурович.




Връзката им започнала преди по-малко от месец, пише сръбският вестник „Блиц“, като се позовава на източник, близък до двойката. Това обаче не им попречило да вдигнат сватба преди дни. На нея са присъствали само семействата им и най-близките им приятели.

„Даниела винаги е била симпатична на Стефан. Когато обаче започнаха да работят заедно, и на нея й хареса неговият чар. Бързо се влюбиха, но криеха връзката си. Решиха да се венчаят на 21 декември – символично, в деня, за който се говореше, че ще настъпи краят на света“, казва източникът на сръбското издание.

Веднага след сватбата Даниела и Стефан са се върнали на работа. Макар че Даниела не желаеше да коментира новината, че се е омъжила, слуховете за брака й с телевизионния водещ лесно могат да бъдат потвърдени и това може да се види на сайта на „Първа телевизия“. Там биографията й е подписана с името Даниела Бузурович.

За Стефан Бузурович това е първи брак, пише сръбското издание и припомня, че Даниела беше омъжена за „българската телевизионна звезда“ Андрей Арнаудов. Бракът им обаче бързо тръгна надолу и след по-малко от една година семеен живот Даниела реши да сложи край на брака и на кариерата си в България, разведе се и се върна в Сърбия.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар