Бони напусна Къщата след неочакван зрителски вот



Бони напусна Къщата след неочакван зрителски вот
След неочакван зрителски вот Бони напусна Къщата на VIP Brother след елиминациите в понеделник.

Новината за оставането на Къци и Златка зарадва много повече съквартирантите, отколкото ги натъжи това, че Бони си тръгва.



Певицата провали последната си лична мисия в шоуто, след като не отговори искрено на част от въпросите на съквартирантите пред детектора на лъжата. Ето на кои въпроси отпадна тя, давайки лъжлив отговор:

"Излъга ли, че ще продължиш образованието си след излизането си от Къщата?" На въпроса, зададен от Фънки, Бони отговори с „не“ и това беше отбелязано като лъжа.

Къци попита дали има обувки за над 1000 лв. Певицата отрече, но това отново се оказа неистина.

Бони отговори с лъжа и на въпроса на Орлин - "Манипулира ли съквартирантите, за да се харесаш на публиката?".

Шоуменът Къци Вапцаров пък трогна аудиторията с искреното си поведение, благодарение на което успя да проведе трогателни разговори със звездите, които до момента най-явно го нападаха. Нещо повече – Къци съумя да получи извинение от Златка, Юлиан, Ники, Багата, Кристина и дори от Мариана.

Третият борещ се за оставане в Къщата тази седмица – Златка, проля много сълзи на сцената в студиото на VIP Brother. Тя имаше за задача да напише своята изповед към Багата и да я прочете на живо в ефир. За подготовката на искреното й писмо й помогна не кой да е, а самата Кристина Патрашкова.

Златка обяви Благо за най-важния мъж в живота й. Красавицата му пожела щастие с неговата Любина. "Дано с нея усетиш това, което аз почувствах към теб!“, каза Златка.

"Не съм момиче от държавата на Златките, защото любовта е най-важното за мен нещо, не парите!", каза още тя.

Бони определи капитаните на отборите за тази седмица. Въпреки че за пореден път изтъкна, че сърцето й не познава злоба, за капитани Бони избра своите най-големи противници в Къщата - Ники и Юлиян.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар