Николери се стягат за кумове на Алисия и Ники Михайлов



Николета и Валери Божинови заявиха, че са готови да станат кумове на Алисия и Николай Михайлов
Николета и Валери Божинови не дават почивка на светските репортери. Докато футболните фенове се питат в кой отбор ще играе националът, а любителките на клюките обсъждат майчинството на плейметката, те заявиха, че са готови да станат кумове на Алисия и Николай Михайлов.



Поредната словесна престрелка между двете двойки дойде от щаба на Николери, както зевзеците вече наричат Валери и Николета по примера на словесния каламбур от имената на Анджелина Джоли и Брад Пит – Бранджелина.

В първото си съвместно интервю след раждането на дъщеричката им Никол - пред светското списание „LOVE style”, 26-годишният нападател на „Спортинг“ (Лисабон) заяви, че при покана от Алисия и съотборника му в националния отбор Николай Михайлов ще им станат кумове.

Въпреки оптимизма синът му от връзката с фолкпевицата Алисия – Валери-младши, все още не знае, че си има сестричка.

„Ако някои хора ми позволяваха да видя сина си, може би щях да съм намерил точните думи и подходящия момент, но на този етап не съм имал тази възможност”, разкрива Божинов.

Николета хвърлила пъпчето на малката Никол на екзотичното островче Бора Бора, намиращо се във Френска Полинезия.

Там на 14 юни влюбената двойка направи втора, тайна сватба според местен традиционен ритуал.

Николета е решила да татуира скоро името на дъщеричката си, а Валери обещава да последва примера й, но ще си направи не една, а цели три татуировки.

Двамата признават за сефте, че ще работят и за момченце, но искат Никол да поотрасне.

Иначе предложението за втората сватба дошло от футболиста, защото съпругата му мечтаела да бъде булка на плажа, а миналата година на 9-и октомври това нямало как да стане заради бременността на плеймейтката.

Според слуховете екзотичното пътуване им е излязло 60 000 евро.

„Сумата е близка до реалната, но не искам да конкретизирам“, допълва Божинов, който може от новия сезон да заиграе в руския гранд ЦСКА (Москва).

Португалските медии тръбят, че нашенецът не влиза в сметките на старши треньора Рикардо Са Пинто.

Новакът в турския елит „Елазъгспор“ също проявява сериозен интерес към 26-годишния футболист, но българинът иска да остане в "Спортинг".

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар