Съботен бис



От нейните съвети със сигурност нужда има Николета Лозанов
Започваме седмичния преглед с Аксел Роуз, когото с нетърпение очакваме на предстоящия култов фестивал Sofia Roks 2012 на 7 и 8 юли.



Надяваме се той да пристигне в добро настроение и да изпълни обещания 3-часов сет, въпреки че в средата на седмицата олекна с 200 000 евро под формата на огърлици от злато и диаманти. Грабежът едва ли щеше да ни направи голямо впечатление, ако не ни бе доказал колко назад сме в мисленето.

Досега смятахме, че огърлиците са аксесоар за кралици и принцеси, а не за рок идол. Но явно времената се менят и диамантите имат своето място на "тежката" сцена.

Добрата новина е, че извършителката на кражбата е заловена, като тя твърдяла, че била пияна и взела огърлиците по невнимание. Дано само нейната дързост не активизира нашите професионалистки, които едва ли ще оставят полицията да ги хване с подобно имане.

И докато Аксел все повече се доближава до България, то пилето на фолка - Райна, е готова да отлети към Америка. Бившата на Коцето влезе в сериозна дупка, отдавна не е вадила хит и е далеч от призовите места в класациите. И типично по български обяви, че се разделя с чалгата. 

Гласуваме с две ръце "За" нейното решение, още повече че тя има намерение да следва отвъд Океана психология. Надяваме се като се изучи, да се върне тук, че и без това с всяка изминала година имаме все повече нужда от подобен род специалисти. А какво по-хубаво от един сеанс в компанията на Райна?

От нейните съвети със сигурност нужда има Николета Лозанова. Неразбираем остава интересът на плеймейтката към бившата жена на съпруга й Валери Божинов - Алисия. Арена на нейните битки е Facebook.

Ако фолкпевицата пусне снимка с Ники Михайлов, следва и снимка на семейство Божинови. Певицата и вратарят позират с пръстени, Николета отвръща с кадър и коментар, че с Валери вече са семейство. На няколко пъти Божинова се появява на участия на Алисия, едва ли е с цел да се любува на гласа й. Още повече че на всеослушание обяви, че кариерата на певицата е треторазрядна. Интересен коментар на фона на нейния злополучен музикален дебют с Ванко 1.

За подобни сеири си има точна дума - селски, като определението няма нищо общо с думата за населено място. Всъщност сигурно има и медицинско наименование, но ще попитаме Райна, като се изучи в Америка.

Леко се притесняваме как да определим желанието на д-р Енчев да присъства постоянно в медийния поток. В началото на седмицата получихме на пощата си пиар съобщение, което ни потресе и аха да стартираме кампания в подкрепа на пластичния хирург. 

От него разбрахме, че "Благодаря Ви, д-р Енчев" е изоставил луксозния си джип и подкарал служебния автомобил на своята секретарка - Мини Купър. Естествено, всичко е придружено с "папарашки снимки".

Пиарът се опитва да ни убеди, че най-вероятно той е искал да види света от друг ракурс - сврян в мини кола.
Съботен бис Д-р Енчев пред колата на секретарката си. Снимка: PR
Д-р Енчев пред колата на секретарката си. Снимка: PR
Но истината според нас е друга. Лекарят явно симпатизира на властта и иска да покаже, че може за ден да изостави мерцедеса си и да се направи на народен човек. Дори и за няколко "папарашки" кадъра. Да не мислите, че е лесно?

В полезрението ни влезе и Евгени Минчев, който изживява някакъв романс с нереализирания фолк продуцент Ники Китаеца. Бивш съпруг на Азис, настоящ на фолкпевицата Виолета, Китаеца явно пак се завръща към мъжките ласки.
Минчев кавалерства на китаеца. Снимка: Dnes.bg
Минчев кавалерства на китаеца. Снимка: Dnes.bg
Двамата напоследък са неразделни по светски събития, а Минчев дори заряза колите с шофьори и ги замени за обикновени таксита само и само да е в близък досег с новата си муза. 

Двамата си имат огледален образ в Щатите, само че от нежния пол. Стана ясно, че Кейти Пери и Риана едва ли ще направят някога дует. За сметка на това Пери няма нищо против секс с барбадоската. Те често купонясват заедно по клубовете и имат доста скандални снимки. Засега не е ясно единствено мнението на новото гадже на Риана - баскетболистът Джей Ар Смит. Може би и той няма нищо против да забива в два коша едновременно.

Завършваме с най-коментираната фолк певица през седмицата. Не е нито Преслава, нито Анелия, нито Глория. Това е абсолютната дебютантка Адриана, която бе сравнена с Мис Пиги.
Не е коректно да даваме оценки за визията, тъй като всеки си има кусури. Но е хубаво, когато решиш да дебютираш през 2012 година, да не залагаш на визия от средата на 90-те и най-важното - при тази конкуренция трябва да пееш наистина добре.

За съжаление журито в нашата редакция не се изказа никак ласкаво за нейните вокални възможности.

Поздравяваме всички, които успеят да изслушат цялата песен и останат "без дъх".
Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар