Сервитьорка за Калин Врачански: Пенисът му е огромен



Сервитьорка за Калин Врачански: Пенисът му е огромен
Пловдивска сервитьорка изнесе на бял свят пикантни подробности около мъжкото достойнство на Калин Врачански.




Пловдивчанката Весела не спира да коментира с възторг единствената нощ, която прекарала с актьора. Според твърденията на момичето, актьорът е едва ли не бог в леглото. А достойнството му е като „шпага на страстта“ и тя е възхитена от него.

Двамата се запознали в местно кафене в Пловдив, където Весела работи. Актьорът спонтанно я поканил на среща, а тя въпреки, че си имала гадже веднага приела да излязат.

„Беше много галантен и се изненадах, че не е надут. Иначе на бурсук мяза и е все смръщен, но всъщност е душа човек.“, коментира Весела пред „Всеки ден“, цитират от kliuki.bg.

Нощта с актьора направо надминала очакванията на сервитьорката. По думите й Врачански има впечатляващо мъжко достойнство, с което многократно я удовлетворил в леглото. “Той си трае за неговия и когато дойде моментът, го използва на място. Абе шпага на страстта!”, хвали го сервитьорката и допълва, че жените, които не са спали с него, все едно не са живели.

Заради единствената си нощ с Врачански Весела дори се разделила с вече бившето си гадже. Независимо, че флиртът повече не повторил сервитьорката категорично отказвала да има връзка с някой, който е гола вода в леглото.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар