Ваня Цветкова е на антидепресанти



Ваня Цветкова е на антидепресанти
Звездата от „Седем часа разлика” Ваня Цветкова приема антидепресанти заради проблеми с нервите – пише „България днес”, като се позовава на близки до обкръжението на актрисата.




Екранната Таня Стоева още не може да превъзмогне стреса, на който е била подложена, докато работела 15 години като крупие в различни казина в Меката на хазарта Лас Вегас – отбелязва таблоида, пише kliuki.bg.

Убийствената комбинация от нощните смени, напрежението при концентрацията, необходима за следене на залозите, и заплахи и закачки на пияни комарджии тотално разбили съня на актрисата, което се отразило пагубно пък на нервната й система.

Вечер след вечер Ваня трябвало да изтърпява задявките и агресивните избухвания на комарджиите. Цветкова често чувала зад гърба си реплики като „Да пуснеш дано!” Това я докарало до нервна криза и я принудило да потърси специализирана медицинска помощ в Щатите, където е известно, че с лека ръка предписват „розови” хапчета.

И след връщането си в България Ваня Цветкова не могла да се отърве от здравословните си проблеми. На тях се дължали и трудните й отношения с част от екипа на сериала „Седем часа разлика” – отбелязва таблоидът.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар