Напомпаха балони на Софи за успех в Баку



Софи Маринова ще представя страната ни в Евровизия, а приятели и колеги я изпратиха официално снощи с голямо парти в шоурум в столицата.
"Победа в Баку" и "Догодина Евровизия в България" бяха най-честите пожелания, които полетяха с балони в небето.
Софи Маринова ще представя страната ни в Евровизия, а приятели и колеги я изпратиха официално снощи с голямо парти в шоурум в столицата.




Първият балон символично бе пуснат от нейния сценичен партньор Устата, а самата певица също се включи в ритуала.

Дуетът направи една ретроспекция на общите си песни, след което представиха и най-новото си парче - "Отнесени от вихъра". Миниконцертът бе труден за гледане, тъй като залата бе претъпкана и само тези в първите редици можеха да видят изпълненията им.

На сцената се качиха Дидо от Дийп Зоун и Мариана Попова, които вече са опитали от тръпката да бъдеш на Евровизия и пожелаха на Софи да влезе поне на финала.

Устата зарадва фолкпевицата с нейна статуя, която Маринова оцени с думите: "Ау, тежичка е".

Публиката бе доста пъстра като за музикално събитие. Тостове вдигаха певците Тони Стораро, Ники Манолов, Антонина, Лияна, Таня Боева, Бони, по-късно се присъедини и Борис Солтарийски.

Моделки, победителки в конкурсите Мис и Мисис България и популярни красавици от нощните клубове пък създадоха впечатлението, че кубиците силикон са доста повече от тези под капаците на мощните коли, паркирани извън шоурума.

Евгени Минчев бе в тон със събитието и дефилира с чанта, тип плоча на Балкантон, която бе оценена от Дидо, дизайнерката София Борисова и Боби (екс Урсула). Сред гостите се открои и шефът на Олинеза Александър Найденов, който пристигна без младото си гадже - актрисата Елен Колева.

Финалът на купона бе поставен от мощна заря, след което балоните полетяха в небето.

Източник dnes.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар