Майката на Малин Кръстев разбила брака му



Майката на Малин Кръстев разбила брака му
Актьорът Малин Кръстев се е разделил с дългогодишната си половинка Станка Калчева
Причина за раздялата е властната майка на Малин – пише „Уикенд”. Актьорът, който израснал без баща, бил изключително привързан към своята родителка и я слушал за всичко.
Жена му пък не се разбрала със свекървата и настоявала с Малин да имат собствен дом. Калчева полудявала, щом чуела как майката на мъжа й го нарича умалително Малинко. Дразнела се, задето Кръстев бил мамино детенце и не взимал нито едно самостоятелно решение без родителката си.


На Станка редовно й се налагало да остава сама с омразната свекърва, защото главата на семейството отсъствал от къщи. Популярният актьор е бил прекалено отдаден на работата си и нямал възможност да се застоява много-много у дома. Случвало се е той да участва в 12 различни театрални постановки на месец, а същевременно да има и снимки в киното и телевизията. Уикендите си пък посвещавал на актьорската школа към Младежкия театър, в която преподавал.

Отношенията на Малин Кръстев със съпругата му били допълнително обтегнати от голямата му любов към чашката. С алкохола свръх ангажирания артист свалял голямото напрежение, натрупано от ролите. Връзката на Кръстев и Калчева години наред била на приливи и отливи. Двамата ту се събирали, ту се разделяли. Миналата есен обаче любовта им съвсем се изпарила и се стигнало до раздяла.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар