Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден с приз за сериала "Перла"



Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден
Къванч Татлъту и Сонгюл Йоден бяха отличени на Седмия международен филмов фестивал в Мускат, столицата на Оман.


Призове им бяха връчени за ролите им на Мехмет и Инджи в сериала „Перла” – научаваме от страниците на „Уикенд”. Местното население направо е издигнало в култ двамата актьори, успели да покорят сърцата и на мъжката, и на женската част от публиката в Оман. Въпреки това повечето почитателки има Къванч Татлъту, който не случайно е наричан Брад Пит на Изтока.


Той и екранната му партньорка Сонгюл Йоден се радват на огромна популярност и у нас. Те нашумяха в България преди три години, когато сериалът „Перла” беше завъртян в родния тв ефир. Сега поредицата отново се излъчва по кабелната, но този път по Диема Фемили.

Медиите в Труция дълго време спрягаха двете звезди за гаджета. Според тамошните издания, когато започнали снимките на „Перла” през 2005 г., Къванч и Сонгюл били само приятели, а след това станали и любовници. Слуховете за интимната им афера побъркаха от ревност съпруга на красавицата и след няколко месеца на болезнени съмнения той подаде молба за развод. И след края на брака си обаче Сонгюл продължи упорито да отрича, че върти любов с Къванч. До ден днешен двамата актьори поддържат топли отношения.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар