Деян не дава на Радина да яде



Радина Кърджилова се е подложила на зеленчукова диета – пише в. „България днес”.


Звездата от „Стъклен дом” слабее заради лошото момче на българския театър Деян Донков, който я заставил да сваля килца: „Раде, минаваш на диета. Ряпа, моркови и зеле” – подхвърлил й Деян Донков.

Папараци на таблоида изловили влюбената двойка да обядват в заведение. Радина и Деян решили да заситят глада си в лъскав ресторант точно срещу Руската църква. Поръчките на известните актьори шашнали сервитьорите в ресторанта. За себе си Деян поръчал един куп калорични меса, а Кърджилова „почерпил” с изключително здравословна и лека зеленчукова салата, пълна с ряпа, пише kliuki.bg.

С настъпващия летен сезон Радина не можела да си позволи излишни мазнини по иначе стройната си фигура. Кърджилова обичала да прекарва голяма част от лятото си на морето, а банският й бил прекалено изрязан, за да може актрисата да си позволява сланинки.

Радина видимо посърнала от принудителната си зеленчукова диета, наложена й от Деян – свидетелстват папараците на таблоида. Тя забила поглед в масата пред себе си и набързо омела съдържанието на чинията. Към края дори започнала да нагъва яденето с голи ръце. После запалила цигара и изпафкала огромен облак дим пред себе си – разказват папараците.

Двамата не могат да постигнат консенсус и относно вредния навик на Радина да дими като комин. Постоянно се карали, защото освен че актрисата вреди на собственото си здраве, усмърдявала и всичко около себе си.

Наскоро актрисата се появила на сцената на Учебния театър заедно с Луиза Григорова и Ивайло Драгиев в спектакъла „Заболяване на младостта” от Фердинанд Брукнер с посинени крака. Звездата от „Стъклен дом” шокирала своите колеги в НАТФИЗ и предизвикала доста коментари относно това какво й се е случило.

Публиката забелязала синините по бедрата на Къдржилова, която била с къса рокличка на сцената. Веднага тръгнали и предположенията, разбира се, от какво ли са те? Кой ли ги е причинил?

Според едни те са резултат от по-грубичка любовна игра с Донков, който е известен като страстен любовник, пише „Всеки ден”. Други пък смятат, че красавицата се е ударила някъде по сцената и декора, който е изцяло от метал и дърво.

Най-ужасяващите предположения обаче, които се изстреляха в публичното пространство, са, че плейбоят Донков е ударил своята приятелка от ревност. Не закъсняха и коментарите от нейни колеги, че отношенията й с Деян никак не вървят добре.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар