Николета и Никол Божинови у дома за Великден



Валери Божинов прибра двете си жени вкъщи

николета валери
„Пускам те, вече от теб зависи, когато решиш – вземате бебето и с Валери си тръгвате!“, такива били думите на д-р Иво Тодоров.

Веднъж чула тези думи, Николета набързо си стегнала багажа и заедно с Валери се изнесли от болничното заведение. Някои от лекарите не били съгласни с това решение на плеймейтката, но тя се заинатила – искала да бъде с мъжа си за празниците.


Бебето Никол реши да се роди още на първи април, с което изненада цялата рода. Извънредни полети и пътувания от Пловдив, Лясковец и други точки на страната предизвика неочакваното раждане на плеймейтката.

Бащата се върна в отпуск по бащинство, за да наглежда Николета. Младата майка била с анемия още преди раждането, което наложило и по-продължителния й престой в болницата. Валери се държал като типичен млад баща – търчал до лафката за принцеси, наставлявал булката си да си изяжда порцията и оставал да преспи в стаята с родилката.

В началото наистина се обсъждала възможността да прелеят кръв на анемичната Николета, за да се възстанови по-бързо, но заедно с Валери решили да продължат болничното лечение и да не форсират нещата.

Така единствените спорове, които се породили били за пълноценното хранене. Николета все още си въобразявала, че трябва се ограничава, сякаш й предстои фотосесия, докато в момента най-важното било да си набави нужните витамини и калории.

„Жената е в движение, настоява да бъде изписана, но ние имаме желание да остане поне още няколко дни“, каза пред БЛИЦ малко преди изписването д-р Валентина Григорова, началник на родилното отделение.

Докторите решили да не спорят с упоритата Николета и я изпратили със заръка да пие редовно витамините и съдържащите желязо препарати, да не вдига тежко и да си доспива.

Източник kliuki.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар