Иван прави дете на Вихра, докато й изневерява с Ирина



Иван прави дете на Вихра, докато й изневерява с Ирина
Вихра признава, че с Иван са искали второ дете и докато тя се е опитвала да забременее, той вече е имал връзка с Ирина. Това разкрива Вихра в откровено интервю за списание LOVE style.



Тя разказва, че Иван й е взел колата, която ѝ подарил за последния рожден ден. А откакто са се разделили, не ѝ давал стотинка, само купувал дрехи на детето. ''По едно време плащаше детската ѝ градина, сега и това спря да прави.''

''Най-голямата мечта на Ава е мама и тати да се съберат. Веднъж ми каза: ''Няма да имам мъж, защото и той ще ме изостави, както тати направи с теб''. Вихра дори е водила Ава на психолог, който посъветвал детето да не ходи в новия дом на Иван и неговата любима Ирина Тенчева.

Иван и Ирина


''Въпреки моето желание, Иван я води там. Ава нарича Ирина "мазна лисичка" и я определя като мащехата на Пепеляшка. А едното ѝ дете, момичето, е скубало дъщеря ми", споделя Вихра.


В драматичната ѝ изповед пред списанието тв водещата признава, че бившият ѝ съпруг Иван Христов продължава да я ревнува. И на това отдава неговите твърдения, че тя има връзка с режисьора Милан Кузов, което тя категорично отрича.

''За себе си съм му простила, но не знам той как ще прости на себе си. Това, че изсипа помия върху майката на детето си, говори какъв човек е'', казва Вихра.

Тя обяснява, че е напуснала ''Отчаяните съпруги'', защото ситуацията ставала неприятна. ''В момента нещата нямат общо с приятелската атмосфера, която цареше в началото'', споделя тв водещата на ''Споделено с Вихра'', чиито рейтинг вече е изпреварил ''Почивна станция'' и ''Споделено с Камелия'', пише lifestyle.bg.

Източник hotnews.bg



0 коментара:

Публикуване на коментар